Ti-ar placea sa iti poti crea haine care sa ti se potriveasca la fix si sa arate exact cum iti doresti? Sa poti modifica haine pe care le a...

Intra in lumea modei


Ti-ar placea sa iti poti crea haine care sa ti se potriveasca la fix si sa arate exact cum iti doresti? Sa poti modifica haine pe care le ai deja astfel incat sa fi perfect multumita de ele?


  

 

Te-ai intrebat vreodata ce oportunitati de cariera ti-ar deschide croitoria? Cum ar fi sa ai propriul atelier unde sa imbraci cliente cu rochii unice in lume, creatia ta?



Ai vrea sa inveti sa folosesti masina de cusut rapid si simplu, de la un profesionist? Sa afli cum sa incepi, in ce sa investesti si unde gasesti tot ce iti trebuie, la cel mai bun pret?


  
Daca da, atunci acesta este un mesaj important pentru tine, deoarece Scoala de croitorie Forme se apropie de inchiderea inscrierilor la Cursul de stil si croitorie ce va avea loc in luna mai in Bucuresti, si care este ultimul de genul lui programat pentru anul acesta.

Cursul va avea loc pe 9, 16 si 17 mai si are pretul de 450 de lei. Inscrierile se realizeaza prin completarea formularului de AICI si se opresc la atingerea numarului maxim de cursanti, sau pe data de 7 mai. 



Cursul a fost creat anume pentru incepatori si in cadrul lui vei invata de la zero cum sa creezi o rochie, in stilul pe care il doresti, folosind masina de cusut.

Vei invata in pasi usor de urmat tot ce trebuie stiut, de la crearea unui model vestimentar pana la croirea si executia lui. Vei afla cum sa achizitionezi cea mai potrivitea masina de cusut si cum sa o utilizezi intr-un mod avansat. 

Ocupa din timp locul dorit. Pentru mai multe informatii intra pe pagina Cursului de croitorie de AICI, scrie-mi la info@elailiesi.ro sau suna la 0761 146 285, intre orele 18:00-21:00.

0 comentarii: