Personal caut costume de baie intregi, pe care sa le pot folosi si ca topuri, adica sa pot sa iau peste costumul de baie niste pantaloni scu...

Costume de baie marimi mari

Personal caut costume de baie intregi, pe care sa le pot folosi si ca topuri, adica sa pot sa iau peste costumul de baie niste pantaloni scurti in jos, o camasa subtire pe deasupra si sa am dintr-o data o tinuta frumoasa si confortabila de vara.

In acest articol am facut o selectie de costume de baie frumoase, disponibile in marimi considerate mari L-XXXL. Ca de obicei click pe textul de sub imagine pentru a ajunge la magazinul de unde puteti achizitiona costumul care va place.marimi pana la 48 inclusiv, 85 de leiCostum de baie modelator turcoaz,
marimi pana la 54 inclusiv, 89 de lei
Costum de baie cu imprimeu zebra colorat,
marimi pana la 54 inclusiv, 89 de lei
marimi pana la 54 inclusiv, 110 lei
Costum de baie imprimeu pene paun,
marime disponibila 54, 130 de lei 

costa in jur de 200 de lei, in functie de marime - pana la 52 inclusiv.
Modelul este de gen aztec si este disponibil in doua culori.E preferatul meu fiindca are benzile de sustinere late si ma simt foarte comod in el.
marimi pana la 52 inclusiv, 300 de lei
marimi pana la 52 inclusiv, 400 de lei


Daca va intereseaza costume din doua piese, am dat peste cateva interesante. Stilul acesta eu il aveam mai in adolescenta, acum vreau sa fiu confortabila :D, dar daca vreti sa va simtiti foxy eu va incurajez:
disponibil in L si XL, 89 de lei
disponibil pana la XXL inclusiv, 99 de lei


Folositi sectiunea de comentarii pentru a imi spune daca ati mai gasit undeva costume de baie frumoase marimi mari.