Este perioada reducerilor mari la rochii, hainele sezonului trecut, dar tot spre geci si paltoane imi aluneca ochii in magazinele online di...

Jachete, geci si paltoane frumoase marimi mari

Este perioada reducerilor mari la rochii, hainele sezonului trecut, dar tot spre geci si paltoane imi aluneca ochii in magazinele online din cauza frigului. Mai jos o selectie din cele mai frumoase pe care le-am gasit azi in diverse magazine. Ca de obicei link sub fiecare imagine spre locul de unde se pot gasi mai multe informatii si se poate achizitiona produsul.Mai multe jachete, geci si paltoane aici, in magazinele pe care le-am mentionat si in alte articole mai vechi.

Daca nu ati mai comandat niciodata de pe Asos sau AliExpress, nu este o diferenta prea mare fata de comanda in magazinele online de la noi. Trebuie doar sa va faceti cont, sa fiti atente sa alegeti marimea potrivita, adaugati in cos, platiti folosind un card obisnuit si asteptati comanda acasa sau la posta.

In acest tabel gasiti corespondenta marimilor Asos (UK sau US), cu cele romanest (europene):


Pentru marimea corecta pe AliExpress trebuie sa verificati pe pagina fiecarui produs in parte ce marime vi se potriveste..

0 comentarii: