Pentru a ne simti bine afara indiferent de vreme, cred ca in jumatatea mai friguroasa a anului (din septembrie si pana in mai) ar trebui sa ...

Geci si paltoane frumoase marimi mari

Pentru a ne simti bine afara indiferent de vreme, cred ca in jumatatea mai friguroasa a anului (din septembrie si pana in mai) ar trebui sa avem in garderoba urmatoarele:

Bluza lunga

In zilele cand e prea cald pentru geaca dar prea frig pentru a sta doar in tricou, solutia sunt bluzele, mai ales cele lungi care avantajeaza grasutele.



Trench-ul 

In zilele de toamna cu soare sau ploioase (nu degeaba i se zice trench-ului si rain coat), avem nevoie de o haina mai subtire pe care sa o luam peste imbracaminte.


Palton sau gecuta scurta



 Geaca de piele 



Paltonul elegant lung



 Geaca de ger


Pentru a gasi geci si paltoane frumoase marimi mari verificati oferta magazinelor online si offline ce vand haine marimi mari. Gasiti aici: lista magazinelor.

Mie imi lipsea un palton elegant si l-am gasit la C&A la 200 de lei (poza jos). In rest iarna asta ma bazez pe o geaca groasa de la Bonprix, care a costat tot in jur de 200 de lei, si care mi-a fost foarte de ajutor si anul trecut.

 

1 comment:

  1. Toate sunt foarte frumoase ! Imi place mai ales geaca alba cu gluga, e splendida !!

    ReplyDelete