Tricourile in 2 culori, degrade sau ombre cum se mai numesc, ar trebui sa fie pe lista hainelor de baza de achizitionat, nu doar pentru ca s...

Tricouri in degrade

Tricourile in 2 culori, degrade sau ombre cum se mai numesc, ar trebui sa fie pe lista hainelor de baza de achizitionat, nu doar pentru ca sunt in trend, ci pentru ca avantajeaza foarte bine grasutele.

STILUL DEGRADE

Trend-ul ombre, care desemneaza un degrade cromatic, a fost lansat in industria de beauty, ca tehnica de vopsire a parului, intr-o culoare mai inchisa la radacina si mai deschisa la varfuri. Ideea a fost preluata si in moda, iar piesele vestimentare ombre au impus o noua directie in materie de culoare.

Am gasit tricouri degrade in Bucuresti la magazinele fizice Orsay si H&M cu preturi intre 80 si 120 de lei, iar cele pe care le-am gasit online sunt:

Marime max: 40-42 (L) Magazin: bonprixro.eu, Denumire: Tricou cu degrade, Pret: 60 lei


Magazin: my-wardrobe.com Pret: 280 euro


Magazin: boutique1.com Pret 699 euro


Magazin: dorothyperkins.com

Magazin: dorothyperkins.com


Nu va speriati insa de preturi si nu va suparati daca nu va gasiti marimea, fiindca nu trebuie neaparat sa le cumparati, le puteti face si acasa.


TUTORIAL VOPSIRE DEGRADE

Am gasit un tutorial tradus al procedeului prin care puteti obtine si voi efectul degrade:

"Bloggerita de la apair-andaspare.blogspot.ro iti arata cum poti transforma un tricou alb intr-o piesa moderna, foarte chic.

Ai nevoie de:

*un tricou alb
*o vopsea pentru textile, in culoarea dorita
*sare, apa si un bol de mari dimensiuni

Pentru ca vopseaua sa poata fi aplicata uniform, este necesar sa umezesti putin tricoul.

Vopseaua va fi impartita, in mod egal, in 3 recipiente diferite.

In prima faza, vei pune continutul unui singur recipient de vopsea in apa, amestecand conform instructiunilor de pe ambalaj. Multi producatori de vopsea recomanda sa folosesti apa si sare in amestec.

Pune tricoul pe umeras si scufunda-l, in proportie de doua treimi, in bolul cu apa si vopsea. Opreste-te la o distanta de aproximativ 15 centimetri de zona umerilor. Aici, tricoul va ramane alb.


Dupa ce ai scos tricoul din bol, vei adauga inca un recipient de vopsea. Astfel, culoarea va deveni mai intensa. De aceasta data, tricoul va fi introdus in bol doar pe jumatate.

Scoate, din nou, tricoul din bol si adaga ultimul recipient de vopsea. Vei lasa doar regiunea de jos a tricoului in vopsea. Atunci cand consideri ca a dobandit culoarea dorita, clateste-l si lasa-l sa se usuce."


Rezultatul:Ca regula, partea inchisa va acoperi iar partea alba va scoate in evidenta, astfel ca in functie de forma corpului alegeti ce sa evidentiati. Toate hainele degrade de mai sus sunt recomandate daca doresti sa acoperi fundul sau coapsele.

0 comentarii: