In magazinele stradale gasesti greu costume de baie XL si XXL intregi modele frumoase de aceea vi le voi prezenta pe cele pe care le-am gas...

Costume de baie XL si XXL

In magazinele stradale gasesti greu costume de baie XL si XXL intregi modele frumoase de aceea vi le voi prezenta pe cele pe care le-am gasit online:

Daca atunci cand mergi la mare sau la piscina chiar vrei sa inoti si sa te misti in voie, cele mai bune costume de baie sunt costumele intregi.






Personal aleg costumele care sustin bine bustul, ca cele de mai sus, unde benzile de sustinere sunt suficient de late si cupa mare. Dar daca nu aveti astfel de probleme puteti alege costume ce au cupe mai mici: B, C, ca acesta, frumos si prin faptul ca dunga neagra contureaza corpul creand un efect de subtiere:



Un alt costum al carui model ajuta la un efect de subtiere a taliei:



Sau costume cu banda de sustinere subtire sau fara banda. Cel de mai jos se poate purta si cu si fara benzi si in plus e foarte dragut colorat:
 


Legat de modelele din imagine, stiu ca nu sunt grasute, mi-ar fi placut mult sa va pot arata cum arata costumul pe o fata care poarta XL sau XXL, dar din pacate magazinele care vand aceste costume nu pun la dispozitie astfel de imagini. In cautarile mele sunt atenta insa sa aleg acele modele care intuiesc ca ar sta frumos pe un corp cu forme.

0 comentarii: