Haine Grasute nu este un magazin online ci un blog cu recomandari - poti comanda insa produse din magazinele online partenere. Facand asta s...

Cum comanzi?

Haine Grasute nu este un magazin online ci un blog cu recomandari - poti comanda insa produse din magazinele online partenere. Facand asta sustii existenta acestui site.

CUM COMANZI

Pentru a comanda un produs recomandat pe acest blog, gaseste sub poza produsului care iti place, linkul care conduce la magazinul de unde se poate cumpara produsul si da click pe el. Astfel vei fi directionata spre pagina unde se poate da comanda.DACA NU GASESTI LINKUL SAU PRODUSUL

Daca linkul nu mai functioneaza sau dand click pe el ajungi la o alta pagina decat cea asteptata, inseamna ca acel produs nu se mai afla in stoc sau ca si-a schimbat adresa de la care poate fi cumparat.

Unele din articolele de pe acest blog au fost postate inca din 2010 si intre timp site-urile partenere si-au mai schimbat aspectul si structura, de aceea dupa ce ai ajuns intr-un magazin online foloseste meniul site-ului sau casuta de cautare pentru a ajunge la produsul dorit.

Poti urma si instructiunile de aici pentru a descoperi daca produsul mai este la vanzare undeva online.