Am pornit zilele acestea in cautarea unor geci si jachete frumoase de primavara, care sa fie subtirele, potrivite cat mai multor tipuri de t...

Geci frumoase marimi mari

Am pornit zilele acestea in cautarea unor geci si jachete frumoase de primavara, care sa fie subtirele, potrivite cat mai multor tipuri de tinute si o marime suficient de mare cat sa stea lejere pe corp. Mai jos sunt cele care mi-au placut cel mai mult.

Ca de obicei click pe textul de sub imaginea cu geaca care va place pentru a ajunge la magazinul de unde se pot cumpara.

PS: Daca nu gasiti ceva care sa vi se potriveasca sau considerati preturile prea mari, va recomand cursul de croitorie care va incepe in mai 2015 pentru a invata sa folositi masina de cusut si sa va creati propriile haine. Eu asta am in plan.



Geaca din imitatie din piele,
disponibila pe gri si pe negru, la 270 de lei
Dintre toate aceasta imi place cel mai mult, mi se pare moderna si avantajeaza grasutele



Jacheta care se strange in talie,
marimi pana la 54, pret 219 lei. M-am ferit mult timp de culorile deschise pentru geci dar in ultima vreme am inceput sa le gasesc mai elegante



Trenci elegant cu nasturi si cordon in talie,
disponibil pe mai multe culori inclusiv roz, bleu. Chiar si pretul redus mi se pare foarte mare: 763 lei, redus de la 1960 de lei, dar l-am inclus, poate sunt fete pentru care nu va fi o problema.



marimi pana la 56, pret 297 de lei. Mi se pare foarte dragut, desi personal ma simt bine in ceva mai lungut. Mai in adolescenta imi placeau mult insa trenciurile scurte.



gasiti la Moda pentru plinute, redusa de la 240 de lei la 160.
marimile 48-50 si 52



Jacheta cu imprimeu,
in cazul in care cautati un model mai deosebit, 
redusa de la 600 de lei la 400 de lei.



cu design modern, marimi pana la 56/58, la 110 lei


Acestea au fost recomandarile pentru primavara aceasta. Click aici pentru mai multe magazine in care se vand geci si jachete.


0 comentarii: