Vine primavara si putem in sfarsit sa schimbam hainele groase cu rochii. Iata mai jos o serie de rochii ce avantajeaza siluetele plinute si ...

Rochii 8 martie

Vine primavara si putem in sfarsit sa schimbam hainele groase cu rochii. Iata mai jos o serie de rochii ce avantajeaza siluetele plinute si care se potrivesc zilei de 9 martie dar si altor zile onomastice.

Sfatul meu: Alegeti o masura mai mare decat cea pe care o purtati si adaugati rochiei o curea in talie (neagra, de lac de preferat). Mai stramt nu inseamna mai sexy, chiar din contra; intr-o rochie cu o masura mai mare vom parea mai subtiri, ne vom simti mai bine in pielea noastra si asta se va vedea!

Rochie eleganta neagra - masuri mari - pana la 48 inclusiv - 120 lei

Partea stralucitoare o face potrivita pentru ocazii dar in acelasi timp nu o incarca prea mult si mai imi place ca nu este o rochie scurta ci fiind pana aproape de genunchi, combinata cu un dres negru mat, creeaza un efect optic frumos de subtiere a siluetei.
Exista si o varianta a rochiei pe rosu daca preferati.

Rochie cu banda aurie - marimi pana la 46 - 100 lei

O rochie deosebita prin culoare, material si banda aurie care atrage atentia asupra zonei mai mici a corpului.


Rochie rosie cu accesorii la umeri - marimi pana la 48 - 100 lei

Exact acesta e tipul de rochie pe care o veti transforma complet punandu-i o curea in talie. Accesoriile de la umeri dau un aspect mai tineresc si atrag atentia asupra gatului, si el o zona mai subtire. Daca aveti o pereche de pantofi cu tinte s-ar potrivi minunat tinutei.

0 comentarii: